Můj život je vesmír

Dneska pokračujeme v žebříčku, který je zaměřený na vesmírná témata a dnes si vezmeme na paškál filmové/seriálové postavy, které žijí ve vesmíru.
Vybereme ty co žijí „nejnormálněji“ skoro až realisticky celý život ve vesmíru a jelikož se nemá vše brát vážně, tak ani já jsem to moc vážně nebrala a hlavně jsem nebrala v potaz to co by šlo opravdu uskutečnit.

  1. Lone Starr – Spaceballs
  2. Commander William T. Riker – Star Trek: The Next Generation
  3. Obi-Wan Kenobi – Star Wars

 

3. místo
Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor/Alec Guinness) – Star Wars
Třetí místo opanuje tento rytíř Jedi a jelikož mu pomáhá síla, tak se dostal do toho vesmírného žebříčku.
I když žije ve vesmíru, tak jeho život není tak reálný jako ostatních a navíc dost často spíš přebývá na nějaké planetě, ale jelikož je to Jedi, tak se k nám do žebříčku dostal. Rozhodně na něj nesmíme zapomenout, protože jemu prostě musíte fandit.

2. místo
Commander William T. Riker (Jonathan Frakes) – Star Trek: The Next Generation
Narodil se na Aljašve, ale naštěstí tam nezůstal. Teď je Commanderem na vesmírné lodi Enterprise.
Kdo jiný než on by měl být na druhém místě. Skoro celý život žije ve vesmíru a je vidět, že tam žije. Je to i jeho práce, je to vlastně jeho vše.
Ale jelikož jeho život ve vesmíru je moc uhlazený, tak má jen druhé místo.

1. místo
Lone Starr (Bill Pullman) – Spaceballs
Drsný hrdina, který žije ve vesmíru.
Pro mě tedy hlavně geniální parodie.
Ale teď vážně. Ze začátku měl Lone zůstat na třetím místě i když jsem vážně uvažovala, že patří sem, ale jak jsem tak psala, řekla jsem si, že pro něj je lepší třetí místo. Ale když jsem tak přemýšlela, tak jsem ho prostě musela dát na první místo.
Protože kdo jiný by měl skončit zde než on, který v něm žije oproti všem tak nestrojeně. On tam vážně žije. A ne že by měl nějaký velký úkol, ale prostě se tak fláká. Skoro je to jak skutečné.
Aneb parodie na Star Wars, překonala v našem žebříčku originál.

A jsme na konci našeho žebříčku. Doufám, že se vám aspoň trochu líbil. Na skladu mam ještě několik témat, ale něž to člověk dotáhne do konce, tak to trochu trvá.
Musím říct, že na začátku byl žebříček úplně jiný. Ten kdo je teď na prvním (Lone Starr), měl být na třetím. Pak jsem nakonec prohodila i zbylá místa, takže ten kdo je na třetím (Obi-Wan) začínal na prvním, ale postupně se propadl a nakonec ten kdo byl na třetím (Riker) se dopracoval až na druhé a nakonec to má smysl.

 

 

  • Skrz vesmír
  • Můj život je vesmír
  • Vracíme se na zem
  • Napsat komentář