Jsem pracující člověk.

Zdravím všechny. Jak se máte?
🙂

Pátek a kus víkendu jsem v práci, takže to bude zas náročný výkned. Proto ani moc nebudu na stránkách, ale mam pro vás přichystané nějaké ty příspěvky, takže budu ráda, když se tu stavíte a zanecháte nějaký ten komentář.

Poslední dobou mam všechny víkendy plný. Brala bych aspoň chvilku klid, ale na ten si budu muset počkat. Idkyž aspoň v pondělí bych mohla mít klidnější den, takže víkendový odpočinek naženu jindy.

Jinak se snažím pro vás přichystat nějaké zajímavé články. Budou se týkat bytové architektury, tedy nějakých typů co jak jde udělat. A taky se chystám na nějaký článek o módě, ale ten bude za dýl, protože čekám až mi přijdou nějaké věci. Už mi jich pár přišlo, ale ještě ne vše, takže vám víc prozrazovat nechci. A nebojte pracuji na žebříčku pro příští týden. Už mam vymyšlený o čem bude a kdo v něm bude, teď to jen sem napsat, ale k tomu se tak nějak zatím nemám, takže to odložím nejspíš až na pondělí. Inu do středy je ještě čas, ale nechci to psát na poslední chvíli, protože tam ani nebudu mít moc času.
Taky jsem přemýšlela, jak bych tady to mohla oživit a pár nápadu co mě dřív napadlo nejspíš uskutečním, ale zatím se jedná jen o drobnosti, které by mohly pobavit. Zatím nic většího neplánuji, protože nemam moc času, takže to nejspíš nechám až na léto, kde je i větší návštěvnost, protože není škola a člověk má víc volného času. I když to v mém případě neplatí.
Ale závěrem chci tak říct, že pokud to půjde dobře, tak vás v neděli či v pondělí informuji o pár nových rubrikách, či nápadech co tu najdete a snad by se vám mohly líbit.

A teď na závěr jedno moudro:

Člověk musí věřit v sám sebe.

Napsat komentář